Prsluk za spasavanje AUTOMATIK LOPAR vrhunski je proizvod visokog kvaliteta, kako po upotrebljenim materijalima i izradi, tako i po opremi. Uprkos tome je zbog inovativnih tehnoloških rešenja uspeo zadržati cenu koja je karakteristična za kvalitet ekonomske klase. Ako tome dodamo još i mogućnost zamene " staro za novo" , mogućnost višestruke upotrebe, nekomplikovano održavanje i zaista jednostavna upotreba ( tri načina naduvavanja, stroga kontrola kvaliteta baš svakog prsluka za spasavanje, garancija i certifihovani sastavni delovi te činjenica da taj proizvod odgovara standardima: EN 396, EN 394, SOLOS, IMO), prsluk za spasavanje AUTOMATIK LOPAR postaće jedan od vaših najboljih odluka - u finansijskom i "moralnom" pogledu!
   
    Zašto biste trebali kupiti prsluk za spasavanje vrhunskog kvaliteta kojeg odlikuju dodatne funkcije i inovacije.? Pošto je njegova cena jednaka kao i cena " običnog " prsluka, jer će te po toj ceni dobiti kompletnu opremu ( refleksne trake, zviždaljke, signalno svetlo), što ostali proizvođači posebno naplaćuju - i jer je na prvom mestu BEZBEDNOST.

Ima li nečeg dragocenijeg od čovekovog života?!

Uporedne karakteristike prsluka za spasavanje:

'

Viši cen. razred
(preko 179 EUR)

Srednji cen. razred
(113 - 179 EUR)

Niži cen. razred
(manje od 113 EUR)

Automatik Lopar
(139 EUR)

Potisak

150 N

150 N

150 N

150 N

2 komore

DA/NE

NE

NE

DA

Dod. oprema:

-

-

-

-

- Signal. svetlo

NE

NE

NE

DA

- Zviždaljka

DA

NE/DA

DA

DA

- Refl. trake

DA

DA

DA

DA

Certifikat

DA

DA

DA

DA

Staro za novo

NE

NE

NE

DA

Automat

-

-

-

-

- ručni

DA/NE

DA/NE

DA/NE

DA

- automatski

NE/DA

NE/DA

NE/DA

DA


 

Zbog čega je važno da prsluci za spašavanje poseduju sertifikate ?

Uprkos uveravanjima nekih proizvođača, da njihovi prsluci za spasavanje odgovaraju napr. Evropskim standardima, oni ipak nemaju sertifikate, zato je važno da prilikom kupovine zatražite sertifikat.

Svi naši dobavljači pismeno garantuju da su i prsluku za spasavanje Automatik Lopar upotrebljeni isključivo najbolji materijali, koji čak premašuju zakonske odredbe.Na osnovu sertifikata mi garantujemo vrhunski kvalitet materijala i besprekorno funkcionisanje svih elemenata.

NaslovnaCopyright 2002, Webmaster: zorangr@EUnet.yu.
All Rights Reserved.